Wie zijn wij?

HC-A bouwkundig advies en ontwerp is een veelzijdig bouwkundig advies- en ontwerp-bureau met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van architectuur, aanvragen van vergunningen, bouwkundige adviezen en bouwbegeleiding. Ons bedrijf realiseert goede doordachte en esthetisch fraaie bouwplannen welke, in nauw overleg met onze opdrachtgevers, degelijk worden uitgewerkt. Wij verrichten een uitgebreid scala aan werkzaamheden waaronder nieuwbouw en verbouw/renovatie in alle segmenten zoals de woningbouw, kantoren, winkelruimten, bedrijfspanden, gezondheidzorg, horecagelegenheden etc.

Tevens verzorgen wij voor u restauratie- en instandhoudings-plannen voor monumenten inclusief de benodigde subsidie-aanvragen. Heeft u bouw- en/of verbouwplannen of bent u van plan om een woning cq. bedrijfspand te (ver)kopen en heeft u een bouwkundig rapport nodig, neemt u dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende eerste afspraak.

Heeft u als particulier of bedrijf al jaren verbouwings-/uitbreidingsplannen, maar heeft u tot nu toe nog steeds om welke reden dan ook nog geen concrete actie ondernomen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag in een eerste geheel vrijblijvende gesprek over de mogelijkheden en ook eventuele onmogelijkheden.

Vaak kan een bestaande woning of bedrijfsruimte met een relatief eenvoudige aanpassing net dat beetje meer comfort bieden waar u al jaren naar op zoek bent. Wij geven praktische adviezen welke passen binnen uw budget. Onze kracht is dan ook om met relatief weinig middelen een grote verandering te realiseren.

Wij adviseren u ook graag bij het verduurzamen van uw woning en/of bedrijfspand en hebben een breed scala aan vertrouwde en vakkundige bedrijven welke wij kunnen inschakelen. Het is zeer belangrijk om bouwplannen, van welke omvang dan ook, goed te plannen en met de juiste partijen om tafel te zitten. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit tegen acceptabele kosten. Helaas ervaren te veel mensen dat GOEDKOOP uiteindelijk DUURKOOP is. Neem daarom contact met ons op en voorkom nare verrassingen achteraf!

Wij zijn HC-A bouwkundig advies en ontwerp.
Heeft u nog vragen?

Bel ons op 043 - 601 56 88 of stuur een email

Stuur email